Announcement

Collapse
No announcement yet.

Brigham City Station - Open but not working!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • tpaskett
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    I filled up there last saturday. I could not get the north pump to work, but the south pump put 4.7 gal in my cavalier on an empty tank.

    Leave a comment:


  • Harpoon
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    I have been using Brigham city station for 3 weeks now and rarely get more than a half a tank, only seen 3/4 tank once. The pump is filling the car at 2900psi and bam it stops the pump. I feel like it is putting the gas at 2900psi but my tank is only at 2500psi before the pump kicks off. I have filled this station on my Cavi and F-150 and both are getting terrible for fills. Is anyone else on here regularly using this station? What is is your experience?

    -Harp

    Leave a comment:


  • Luke
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Looks like Brigham is up again. At 2900 psi.

    Leave a comment:


  • Luke
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    The Brigham station is currently at 1000 psi without the compressors running. Questar has been notified. It seems like the last few days have been pretty rough for the newest (and my favorite) station.

    Leave a comment:


  • old man
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Brigham City has a new type dispenser and after they authorize you have to make sure to push the START Button.

    Leave a comment:


  • cnggirl
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Awesome, thanks for keeping up on it guys.

    Leave a comment:


  • Highmarker
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Brigham Station is up and working. Ogden station is down, but will be up and running tomorrow.

    Leave a comment:


  • Luke
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    The station was up and working wonderfully yesterday. Thanks old man for all that you do for CNG consumers, especially the quick response.

    Leave a comment:


  • cnggirl
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Not a big deal guys, I was just here to give a heads up. I'm glad that someone is keeping track of when it's supposed to be working. No worries!

    Leave a comment:


  • j03j03
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Ok, sorry I was rude Highmarker.

    Leave a comment:


  • Highmarker
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    I was thanking old man, because he is the one that is going to oversee it being repaired. Sorry, cnggirl, thanks for bringing to our attention.

    Leave a comment:


  • j03j03
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Hey Highmarker, why are you thanking old man when cnggirl was the one that let everyone know about it?
    Last edited by j03j03; 04-04-2008, 10:34 AM.

    Leave a comment:


  • Highmarker
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    Thanks for the heads up old man.

    Leave a comment:


  • old man
    replied
    Re: Brigham City Station - Open but not working!

    The Brigham station is experiencing some mechanical issues. Should be resolved by the first of next week.

    Leave a comment:


  • cnggirl
    started a topic Brigham City Station - Open but not working!

    Brigham City Station - Open but not working!

    Hey all, just wanted to give you a heads up just in case you're planning on filling up at the Brigham City station...don't! J03j03 and I went over there today and the first pump was under 2000 psi and the compressor wasn't running. The second pump was completely out of order. Hopefully Questar will have it up and running again soon!
Working...
X